ADVOCAAT

Romy van der Mark

GESPECIALISEERD IN

• Ondernemingsrecht
• Algemeen civiel recht

Romy van der Mark heeft de bachelor rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hierna heeft zij de master Ondernemingsrecht afgerond.

Tijdens en na haar studie heeft Romy ervaring opgedaan in de praktijk, waaronder diverse juridische stages, maar ook was zij voorzitter van een Rechtswinkel, waardoor zij meerdere rechtzoekenden van juridisch advies heeft kunnen voorzien. En zo ontstond bij Romy haar bijzondere interesse in het ondernemingsrecht.

Wat maakt het werk bij VBV Advocaten zo leuk?

“Wat mij bijzonder aanspreekt is de afwisseling binnen de verschillende rechtsgebieden. De mogelijkheid om te werken aan diverse juridische kwesties houdt mijn werk niet alleen interessant en uitdagend, maar stelt me ook in staat om mijn kennis en vaardigheden continu uit te breiden.

Daarnaast vind ik het zeer waardevol om cliënten zo goed mogelijk bij te kunnen staan en hen te helpen met hun juridische vragen. Het geeft mij veel voldoening om een positieve impact te hebben op het leven van mensen door hen te ondersteunen en hen te voorzien van deskundig juridisch advies. Mijn doel is om elke cliënt de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat ze zich gehoord en begrepen voelen.

Bij VBV Advocaten zie ik een ideale omgeving waar ik deze passie voor het recht en mijn toewijding aan cliënten kan combineren.”

Naast het Ondernemingsrecht zal Romy zich richten op het oplossen van juridische vraagstukken en cliënten adviseren in het algemeen civiele recht.