DE SPIL VAN ONS KANTOOR

Het secretariaat

Het secretariaat van ons kantoor is feitelijk de spil van ons kantoor. Alle lijntjes komen daar samen en in alle zaken worden door onze medewerkers van het secretariaat werkzaamheden verricht. Zij hebben jarenlange ervaring in het werkveld van de advocatuur en staan u dagelijks te woord. Bij het secretariaat kunt u terecht met al uw vragen en informeren naar de bereikbaarheid van onze advocaten. Daarbij heten ze u welkom bij een bezoek aan ons kantoor. Daarom stellen wij met enige trots onze twee medewerkers voor.

OFFICE MANAGER

ANNEMARIE DE FAUW

Als office manager/secretaresse zorgt Annemarie de Fauw ervoor dat de advocaten optimaal kunnen presteren door hun alle broodnodige ondersteuning te geven. Daarnaast managet zij de dagelijkse gang van zaken.

Zij heeft in 2003 haar opleiding Directiesecretaresse/management assistente succesvol afgerond. Vanaf die tijd heeft zij ervaring opgedaan in diverse middelgrote organisaties in de zakelijke dienstverlening.

Hierdoor heeft zij zich in korte tijd ontwikkeld tot een professional pur sang. Annemarie de Fauw zal in haar functie er voor zorgen dat VBV Advocaten een nog succesvollere en professionelere organisatie wordt, waarbij klantgerichtheid, professionaliteit door specialistische kennis en kwaliteit centraal staan.

SECRETARESSE

BEA NIJDAM

Bea Nijdam is sinds 2019 als juridisch secretaresse werkzaam bij ons kantoor. Ze heeft als juridisch secretaresse al jarenlange ervaring in de advocatuur en waardoor zij met groot enthousiasme en kennis onze advocaten in de breedste zin van het woord. ondersteunt.

Ons secretariaat ondersteunt ons bij onze doelstelling onze cliënten elke dag met zorg en professioneel bij te staan in de juridische conflictsituaties.