ADVOCAAT

Wesley Sallé

GESPECIALISEERD IN

• Sociaal zekerheidsrecht
• Arbeidsrecht

• Algemeen civiel recht

Wesley Sallé is in 2013 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is in 2018 afgestudeerd aan de Open Universiteit, faculteit Rechtsgeleerdheid. Sinds 9 augustus 2019 is Wesley als advocaat beëdigd. Voorafgaande aan zijn werkzaamheden als advocaat heeft hij diverse juridische stages gelopen en is hij zes jaar lang werkzaam geweest als bedrijfsjurist voor (MKB-) ondernemers op het gebied van arbeidsrecht en contractenrecht met een niche in de schoonmaakbranche.  

Wesley heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht, de algemene rechtspraktijk inclusief algemeen civiel recht en houdt zich daarnaast bezig met arbeidsrecht. Ondernemers of particulieren zijn bij hem dan ook aan het juiste adres voor advies en/of bijstand ten aanzien van deze specialismen, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Schroom niet om (vrijblijvend) contact op te nemen als u benieuwd bent of Wesley u kan helpen. Wesley werkt op uurbasis of, voor particulieren die hiervoor in aanmerkingen komen, op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Wesley Sallé heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht
 Sociaal-zekerheidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen.

Wesley is lid van de VJAA (Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten).

E-mail: w.salle@vbvadvocaten.nl