ADVOCAAT

Wesley Sallé

GESPECIALISEERD IN

• Sociaal zekerheidsrecht
• Arbeidsrecht

• Algemeen civiel recht

Wesley Sallé is in 2013 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is in 2018 afgestudeerd aan de Open Universiteit, faculteit Rechtsgeleerdheid. Sinds 9 augustus 2019 is Wesley als advocaat beëdigd. Voorafgaande aan zijn werkzaamheden als advocaat heeft hij diverse juridische stages gelopen en is hij zes jaar lang werkzaam geweest als bedrijfsjurist voor (MKB-) ondernemers op het gebied van arbeidsrecht en contractenrecht met een niche in de schoonmaakbranche.  

Wesley heeft zich gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht en het arbeidsrecht. Daarnaast houdt hij zich bezig met de algemene rechtspraktijk inclusief algemeen civiel recht. Ondernemers of particulieren zijn bij hem dan ook aan het juiste adres voor advies en/of bijstand ten aanzien van deze specialismen, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Schroom niet om (vrijblijvend) contact op te nemen als u benieuwd bent of Wesley u kan helpen. Wesley werkt op uurbasis of, voor particulieren die hiervoor in aanmerkingen komen, op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Wesley is rechten gaan studeren vanwege zijn interesse in het recht en motivatie om anderen te gaan helpen met de door hem opgedane kennis en kunde. Dat heeft hem uiteindelijk ook gebracht tot de advocatuur. Het beroep als advocaat beschouwt hij als het mooiste beroep dat er is. Met name omdat je dagelijks bezig bent met het oplossen van problemen waarbij je creatief moet zijn, oplossingen moet zoeken voor soms (zo lijkt) onoplosbare problemen en daarin ook het voortouw moet nemen. Zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Wesley Sallé heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht
 Sociaal-zekerheidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen.

Wesley is lid van de VJAA (Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten).

E-mail: w.salle@vbvadvocaten.nl